FREE RM30     HALAMAN UTAMA      PAKEJ     SENARAI PRODUK      FORMAT SMS     WEB SERVER     PENDAFTARAN     FAQ     BERITA     HUBUNGI ADMIN   
FAQ - Soalan Lazim
 

Berapa lama deposit modal credit akan ditambahkan, jika sudah melakukan pembayaran bank in ?
» Jika tidak ada gangguan internet banking deposit anda akan ditambah kurang lebih 5 minit ke 2 jam dan akan menerima konfirmasi jika deposit sudah ditambahkan

Modal kredit agen/dealer berkurang,sedangkan reload belum masuk ?
» sila cek status reload tersebut di webserver http://reload.dyndns.org:8009/.
status pending = reload anda tidak masuk disebab kan ada masalah gangguan (boleh refund)
sataus complete = reload anda masih proses
status success = sudah msuk ( ada resit)

jika tiada resit..boleh wasapp komplain 0176724119. kita akan cek dan refund jika tidak masuk

Apa yang biasa menyebabkan transaksi gagal ?
» Transaksi gagal disebabkan hal-hal berikut:
Prepaid Handphone anda habis.
Modal credit anda habis.
Password anda sedang diblock
Password anda salah.
Kode produk salah.
No. Tujuan tidak benar.
Operator telefon atau operator sedang ada gangguan.
Kesalahan menaip format sms dalam mengirimkan sms ke no center.
Kesalahan dalam mengirimkan ke no center.

Apakah modal credit agen akan hangus dalam waktu tertentu ?
» modal credit tidak akan expired & tidak akan berkurang apabila tidak gunakan untuk melakukan transaksi. jika semak baki pakai sms dan tac ada di kenakan cas 10sen.

Apakah Agen dapat mendaftarkan agen baru ?
» tidak boleh. Agen perlu upgred ke pakej lagi tinggi samada miniserver , m.dealer atau m.agen untuk memboleh kan daftar downline unlimited percuma

Dalam 24 jam apakah saya dapat melakukan pembelian prepaid lebih sekali dengan nilai dan kepada no hp yang sama?
» Lepas 2 jam anda boleh topup lagi dengan amount dan nohp yg sama. jika nak topup jugak, tadi sudah rm5 ..skrang buat rm10 pula. baru boleh

Bila komisyen jualan downline akan masuk?
» komisyen jualan downline akan masuk setiap minggu ahad. anda akan terima sms komisyen mingguan pada hari ahad. komisyen automatik masuk dalam modal

bagaimana ingin upgred pakej lagi tggi?
» anda boleh upgred pakej lagi tggi..no yang sama dan jumlah yang sama. yuran upgred sama yuran pendaftaran baru. boleh pergi ke halaman pakej atau wsapp admin 0176724119

saya ingin menukar nohp
» sila sms/ whatsapp
nama:
nohp lama:
nohp baru:
4 digit passwd awal untuk pengesahan:

hantar ke 0176724119

Apakah panduan tambah modal?
» PANDUAN TAMBAH MODAL
- bank in amout special seperti RM110, RM70, RM210 spaya senang detect
- elakkan bank in amount RM50, RM100
- jgn buat interbank
- terus hntr format modal selepas bank in
- tambh modal amek masa 5-90minit proses
-bsn update 24jam
-TAMBAH MODAL ISNIN-SABTU (9.00am-8.00pm)
- selepas 8mlm dan hari AHAD, modal akan di update jam 11.30pm

Halaman 1NEXT




Jumlah Ahli : 4281
Ahli VIP : 1321
Pelawat Online : 5
Jumlah Lawatan : 1279967
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
017-6724119
email : momeyresources@gmail.com

ID Penaja : Timtopup
No Hp : 0102128322
Email : mytimklang@gmail.com

KNTOPUP
DAILYTOPUP4U
JOMTOPUP
Aienafizd Fast TopUp
4ATOPUP
ABC TOPUP
SYOKTOPUP17
TOPUP4U
TOPUPSUPPLY
ILHAMTOPUP
TOPUPAGEN
TOPUPHAREZU
TOPUP2U
SYAFATOPUP
A1MOBILETOPUP
hafiztopup2u
DARUSTOPUP
AIMZAPRONTOTOPUP
CHEDINTOPUP
MatrixTopup
MASYUKTOPUP
Yuyutopup
MobileTopup
mlk2utopup
MARITOPUP
reNeload
1MYTOPUP
9w2YMPTOPUP
BIJAKPANTAS
USAHAWAN TOPUP
FASTELOAD
IQFASTBIZ
NORATOPUP
SMARTTOPUP
PREPAID OASIS
NIKPREPAID
Prepaid1malaysia
FYprepaid
1PREPAID
MHILMIPREPAID
1MALAYSIARELOAD
SHERELOAD
BEAUTYRELOAD
BLACKROSMARELOAD
ZAMRELOAD
SKA ERELOAD
DEALERELOAD
HANANI Reload
far-eastreload2u
MENSYRELOAD
VLASENYRELOAD
IPTreload
HSReload4u
eReload
EDDreload
facereload
ALLBOSSRELOAD
TOP RELOAD
MANRELOAD
EnR2RELOAD



Download Di Sini

(Server key : myprepaid2u)

:: Tue,26,Sep,2017 ::
tnb 1% down -

server tnb 1% masih down.

kte terpaksa pakai stok tnb 30sen perbill buat sementara waktu.

harap maaf

:: Fri,07,Apr,2017 ::
TUNETALK DROP 2% -

DISTRIBUTOR TUNETALK KELUAR NOTIS MULAI 4/7/2016..TUNETALK DROP 2% KOMISYEN.  :-(

:: Thu,12,Jan,2017 ::
cas pendaftaran ahli baru -

mulai 12/1/2017..pendaftaran oleh m.dealer dan agen biasa..akan di kenakan cas RM5. Ni bagi mengelakkan m.dealer mendaftar tanpa disetujui tuan puye no dan mendaftar no scammer.

RM1 komisyen bagi setiap ahli yg telah didaftar oleh dealer @ agen ..akan dpat ke miniserver vip. dan akan dimasukkan ke dalam modal setiap minggu.

Hanya miniservervip shaja boleh daftar tanpa had percuma.

:: Mon,02,Jan,2017 ::
REPORT MELALUI SMS -

Mulai 23/12/16
semua report success@ fail topup melalui tidak akan dpat melalui sms.

Sms CHECK NOHP  @ CEK BAKI hntr ke server untuk chek report melalui sms

atau cek melalui webserver http://reload.dyndns.org:8009

_______________________

 

 

 

ANDA DIGALAKKAN RELOAD GUNA webserver @ app@ wechat @ telegram

Nk topup pakai webserver topup
-Http://reload.dyndns.org:8009

Nk topup pakai android app
https://play.google.com/store/
apps/details?id=com.rt.srs.mobile

(Server key : myprepaid2u)

Nak reload pakai wechat @ telegram
(format sama mcm sms)
1. Add contact/search official account MYPREPAID2UBOT dlm wechat kamu
2. Nnti dia minta kamu login dalam wechat.
REG nohp passwd
REG 01234567788 111122222
3. Then baru leh guna. Try semak BAL

:: Wed,21,Sep,2016 ::
berita baik -

berita baik untuk miniserver vip..kini semua bill akan perolehi 1% untuk semua bill. sila whatsapp 0176724119 untuk upgred

:: Thu,08,Sep,2016 ::
maxis reload turun 2% -

Dukacita dimaklumkan, pihak ibu pejabat Maxis telah MENGGANTUNG (SUSPEND) mana-mana Sim Maxis Eload Dealer yg didapati diguna-pakai oleh Server Topup.

buat sementara...kte terpaksa pakai stok hotlinkfast dimana % reload hotlinkfast amat rendah.

 

:: Fri,19,Aug,2016 ::
celcom eload % turun -

mulai 19 ogos 2016. celcom distributor telah menurun -0.8% untuk celcom eload seluruh malaysia. sila cek ur rate accordingly. 

:: Thu,04,Aug,2016 ::
scammer alert -

PIHAK MYPREPAID2U TIDAK PERNAH MEMBERI BONUS DAN

TIDAK PERNAH MEMINTA SEBARANG KOD TELEGRAM ATAU PUN WHATSAPP DARI ANDA

JANGAN KASI PASSWD ANDA KE SESIAPA TERMASUK ADMIN/ UPLINE/ PETUGAS SERVER/ DAN SESIAPA SAHAJA.

SILA ABAIKAN NOMBOR DIBAWAH JIKA ANDA DAPAT..

+601117904669 (BARU)
+60139065794
+60145327935

+60104606812 (BARU)

+6011-40316188(BARU)
+6018-2702604(BARU
+019-9762300(BARU)
+019-9772165(BARU)

 

:: Thu,04,Aug,2016 ::
wechat baru -

1. Add contact/search official account MYPREPAID2UBOT dlm wechat kamu
2. Nnti dia minta kamu login dalam wechat.
REG nohp passwd
REG 01234567788 111122222
3. masukkan TAC
4. Then baru leh guna. Try semak BAL

:: Mon,11,Jul,2016 ::
watu tambah modal -

WAKTU TAMBAH MODAL ISNIN-SABTU (9.00am-8.00pm)
(tambah modal update 5-90 minit)
lepas 8mlm..kte cek jam 11.45pm

modal hari AHAD akan di update jam 11.30pm



 
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
MyPrepaid2u.com © 2016 | Web Design: Biz1m.com